Rekryteringskonsult inom teknik2023-02-21T11:13:33+01:00

Projektbeskrivning

Rekryteringskonsulter inom teknik sökes!

EnHunt hjälper företag med rekrytering av ingenjörer och tekniska ledare, med fokus på search och headhunting, samt med teknikkonsulter. Ända sedan starten har det gått bra för oss och vi kan stolt konstatera att vi skapar förutsättningar för industri-Sverige att lyckas! Givetvis vill vi fortsätta den framgångsrika resan som vi befinner oss i och därför letar vi nu efter erfarna rekryteringskonsulter som antingen vill vara med och rekrytera på distans/ annan ort med oss eller jobba på befintligt kontor i Stockholm. För rätt person kan detta innebära att du jobbar i form av egen konsult med oss i sann frilans-/ GIG-ekonomi-anda, eller som anställd, formen och hel-/deltid kan med andra ord diskuteras! En utveckling som kontorschef är också möjlig.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer dels att bestå av headhunting /search, att scanna ingenjörsmarknaden efter intressanta talanger som efterfrågas hos våra uppdragsgivare, kontakta kandidaterna och upprätthålla dialogen med dem, utföra intervjuer, presentera kandidater, ansvara för referenstagningar och utföra tester mm, beroende på din erfarenhet, hur mycket och i vilken form vi jobbar ihop. Som anställd är tanken att du har ett eget sälj-/kundansvar på sikt och ansvar för att driva egna framgångsrika rekryteringsuppdrag.

Vem söker vi
Troligen har du en ingenjörs- eller HR-utbildning i botten, och har arbetat framgångsrikt med rekrytering, helst med fokus inom teknik. Du är kanske researcher, rekryteringskonsult eller konsultchef inom teknik idag, och/eller så har du en bakgrund inom teknisk försäljning/tekniska branscher och fått intresse och erfarenhet av rekrytering. Du har både ett kund- och försäljningsintresse i kombination med ett intresse för teknikområden, ingenjörsyrken och människor. Certifiering i personlighetstester är meriterande. Som person är du målinriktad, självgående och har ett förtroendeingivande sätt. Du är lyhörd, serviceinriktad och professionell.

Vi erbjuder
Du får vara med i utvecklingen av branschens kanske bästa teknikrekryteringsföretag, och fortsätta bidra till industri-Sveriges tillväxt. Tillsammans vill vi vara branschens vassaste teknikrekryteringskonsulter, och vi hoppas att du vill vara med på resan framåt! Vi erbjuder bra verktyg, kund- och kandidatdatabaser, coaching och sunda värderingar där du med frihet under ansvar kan arbeta hemifrån om du önskar.

Sök tjänsten / kontakt
För frågor om tjänsten, välkommen att kontakta Maria Rabb på 070-77 75 546. Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV/intresseanmälan till maria.rabb@enhunt.com. Välkommen med din ansökan snarast! Precisera gärna vilken ort du vill jobba från och vad du tror du kan bidra med!

Skicka in din ansökan

Dela med dina vänner på sociala medier