Teknikrekrytering

Att rekrytera genom EnHunt är en bra lösning när du vill anställa en kompetent medarbetare till din tekniska organisation. EnHunt kartlägger, söker, headhuntar och intervjuar de bästa kandidaterna för tjänsten. Vi annonserar tjänsten enligt överenskommelse med dig. Vi följer en kvalificerad och strukturerad process för att säkra bästa möjliga resultat och bra kommunikation med alla parter. Vi erbjuder annonsfilm/ employer branding film som tillval.

Teknikkonsulter

Interim-/konsultlösningar är en bra lösning när du vill hyra en kompetent ingenjör eller teknisk ledare för ett projekt eller en viss tid. Har vi ingen befintlig matchande ingenjör / projektledare / teknisk chef anställd, ser vi till att leta fram en matchande kandidat till dig.

Rekryteringskonsult

Vår tjänst ”rekryteringskonsult” kan innebära att vi hjälper er med delar av er rekrytering/ ert HR-arbete till er tekniska organisation. Detta kan betyda att vi tar uppdrag på vårt kontor, eller är på plats på ert kontor. Det kan t.ex. handla om second-opinions, löpande rekryteringsarbete, personlighetstester, leda eller rådgiva kring rekryteringsprocesser etc. Vi tar gärna en diskussion om hur vi kan hjälpa till, på hel- eller deltid.

Employer Branding

Vi gör employer branding filmer i samarbete med en filmproducent. Denna kan rikta in sig som en allmän annons om ert företag som arbetsplats, eller för tjänsten ni ska tillsätta.

Vi erbjuder employer branding undersökningar där vi kontaktar er kandidatmålgrupp, för att höra vad de har för intryck av er som potentiell arbetsgivare. Detta kan ske som en del av en rekryteringsprocess eller som en separat undersökning där ni lär er vad potentiella kandidater tänker om er. Vi kan även hjälpa till med er employer branding strategi. Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa er!