Projektbeskrivning

WAGO är marknadsledande inom området fjäderanslutningsteknik och räknas till en av de ledande producenterna inom området anslutningsteknik och automationsteknologi. Våra produkter används över hela världen inom industrin, fastigheter, automations- och processområdet samt inom en mängd andra sofistikerade applikationer. Kompetent och erfaren support, såväl som lokalt närvarande, är garanterad genom våra 30 bolag och 9 produktionsenheter med totalt över 9000 anställda.

WAGO Sverige AB har huvudkontor i Bromma och är idag 27 medarbetare, och har även kontor i Umeå bl.a. med ansvar för produkt, försäljning, automationssupport, projektservice, marknad och kundservice. Utöver leverans av lösningar och komponenter till installationsbranschen samt fastighets- och industriautomatisering hjälper vi våra kunder med projektering, installations och systemdesign, utbildning, programmering och teknisk support.

Applikations- & Supportingenjör – Automation

I denna roll kommer du att vara en del av företagets tekniska support inom området automation och bistå kunder som kollegor med din kunskap. Det är en kundnära roll och tillsammans med säljare och produktspecialister bemöter ni kundens krav och önskemål. Viktigt är att du har förmågan ge professionell support, identifiera behov, ta fram tekniska lösningar för kunderna som utgörs av systemintegratörer för fastighet-/industri, tillverkare och slutförbrukare. Placering kan vara exempelvis på vårt kontor i Bromma eller Umeå.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en utmanande och varierande roll i en expansiv och prestigelös miljö. Du har stor frihet att utvecklas i din roll och möjlighet att vara med att skapa framtidens WAGO från existerande nivå. Du kommer att utbildas och utvecklas både lokalt och på vårt huvudkontor i Tyskland.

Kvalifikationer
• Troligen högskoleingenjör i grunden, inriktning automation eller motsvarande
• Erfarenhet av att arbeta med automationslösningar
• Kunskap inom PLC programmering är ett krav
• Erfarenhet av programmering i Codesys är en merit
• Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav
• Erfarenhet av HTML5 Javascript, PHP eller motsvarande är en merit

Egenskaper
• Självgående och driftig
• Kundfokuserad och service-minded
• Strukturerad och analytisk förmåga
• God samarbetsförmåga med kollegor och kunder

Ansökan och mer information
I denna rekrytering samarbetar vi med EnHunt. Välkommen med din ansökan snarast via länken nedan. För mer information är du välkommen att kontakta Maria Rabb på maria.rabb@enhunt.com eller 0707-77 55 46.

Skicka in din ansökan

Dela med dina vänner på sociala medier