Underhållsingenjör inom El / Automation till Holmen Iggesund2022-03-28T13:59:43+02:00

Projektbeskrivning

Underhållsingenjör inom El / Automation till Holmen Iggesund

Har du ett stort intresse för teknik? Trivs du med att arbeta i team och brinner för problemlösning?

Iggesunds bruk tillverkar världsledande kartong under varumärket Invercote. Förpackningar av vår kvalitetskartong är en viktig del av köpupplevelsen för våra kunders kunder. Vi är en internationell och hållbar verksamhet med stora utvecklingsmöjligheter för alla medarbetare. Vi värdesätter våra medarbetare och produkter högt. Hos oss jobbar idag omkring 750 medarbetare. Vårt bruk finns vid Hälsinglands kust, 9 kilometer söder om Hudiksvall.

Om rollen
Just nu söker vi en underhållsingenjör inom el och automation till vår teknikgrupp. I denna roll kommer du, tillsammans med andra, arbeta med och driva stora investeringsprojekt, driftsäkra och utveckla anläggningen för tillverkning och behandling av våra kartonger. Du ansvarar för långsiktig planering, uppföljning och utveckling av underhållet inom el och automation på avdelningen. Även ekonomiskt ansvar ingår, då du kommer att göra olika bedömningar på anskaffning av tekniska utrustningar och investeringar. Du arbetar både verksamhetsnära och långsiktigt strategiskt med bland annat projektledning, leverantörssamarbeten, problemlösning, grundorsaksanalys, teknisk rådgivning, samt underhållsplaner på brukets olika delar.

Du kommer ha stor möjlighet att vara med i den utveckling som sker och du har även möjlighet att vara med och påverka hur vi arbetar framåt. Du har många kontaktytor både internt och externt och är vår länk mellan projekt och externa aktörer.

För att lyckas i rollen
Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör med inriktning inom el / automation eller liknande. Du har arbetslivserfarenhet inom el/automation där du har jobbat med elkonstruktion för process- eller maskinutrustning och automation / drift- och styrsystem. Det är även meriterande om du har kunskaper och erfarenheter från pappers- och massaproduktion, underhåll, process- och maskinsäkerhet, samt lågspänningsställverk och kraftfördelning. Du är nyfiken på teknik och brinner för ditt kompetensområde. Du tycker om att arbeta med praktisk problemlösning och har en god analytisk förmåga. Drivs du dessutom av möjligheten att få arbeta proaktivt med underhåll samt värdesätter att leda och arbeta med andra människor för att nå framgång så är detta helt rätt tjänst för dig.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du det bästa av två världar. På Iggesunds bruk arbetar du i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Vi erbjuder ett mycket varierande, fritt och ansvarsfullt arbete. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill jobba i ett internationellt företag med utvecklande arbetsuppgifter, men ändå ser fördelar med att verka och bo på en mindre ort.

Ansökan / mer information
I denna rekrytering samarbetar vi med EnHunt. Välkommen med din ansökan snarast via länken nedan. För mer information är du välkommen att kontakta Maria Rabb på maria.rabb@enhunt.com eller 0707-77 55 46.

Vi får skogen att växa och ge
Holmens verksamhet utgår från kraften som finns i skogen. Träden som växer, vattnet som rusar i älvarna och vinden som blåser i trädtopparna. Det är kärnan i Holmen, en affär byggd på skogens kretslopp och de förnybara produkter vi kan skapa av detta. Våra affärsområden är Skog, Energi, Trävaror, Kartong och Papper. Vi är 3 500 medarbetare som med mod, engagemang och ansvar skapar en hållbar framtid.

Premiumkartong för medvetna varumärken Holmen Iggesund utvecklar premiumkartong till förpackningslösningar inom exempelvis kosmetik, elektronik, läkemedel och livsmedel. Våra produktfamiljer Invercote och Incada passar medvetna varumärken med höga ambitioner, tack vare slitstyrkan, de goda designegenskaperna och det låga klimatavtrycket. Vi använder färska fibrer från hållbart brukade och certifierade skogar. Våra anläggningar för produktion och förädling ligger i Iggesund och Strömsbruk, Sverige, samt i Workington, Storbritannien.

Skicka in din ansökan

Dela med dina vänner på sociala medier

Till toppen