Software Engineer / Simulatorutvecklare till Hiab, Hudiksvall2021-04-30T09:12:58+02:00

Projektbeskrivning

Simulatorutvecklare

Hiab är en del av Cargotec och är världens ledande leverantör av lasthanteringsutrustning, intelligenta tjänster och digitalt anslutna lösningar. Som branschpionjär fokuserar Hiab, med över 4000 anställda världen över, på vårt åtagande att öka effektiviteten i våra kunders affärer och att forma framtiden för intelligent klimatsmart lasthantering.

I rollen som simulatorutvecklare kommer du att vara en del av teamet som är ansvarig för att utveckla styrsystemet och nya funktioner i det. Utvecklare och testare använder simulator för att tidigt kunna validera nya funktioner samt för att verifiera färdiga funktioner. Som person gillar du att lära dig nya saker och har inte något emot att ta dig an utmanande uppgifter med stöd från mer seniora utvecklare.

Ansvarsområden
-Utveckla nya simulator-funktioner i C# / Unity.
-Utveckla ny funktionalitet i emulatorer, testa kod, fixa buggar och optimera koden.
-Jobba med andra teamet för att specificera och utveckla nya funktioner
-Bygga användargränssnitt
-Följa utvecklingsprocesser, best practice och kodnings-standarder

Vem letar vi efter?
Den ideala kandidaten är civilingenjör och har en inriktning mot programmering. I den här rollen arbetar du med att utveckla vår simulator/emulator-miljö för lastbilskranar som är implementerad i Unity/C#, C++, så vi ser gärna att du har relevanta kunskaper inom mjukvaru-utveckling. Du bör ha mycket bra engelska i både tal och skrift. Du är självgående som person och motiveras av jobba med problemlösning, och trivs i att samarbeta i en internationell miljö.

Vad erbjuder vi?
På HIAB tror vi att personalen är vår största tillgång så vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor och bra arbetsvillkor, samt karriärmöjligheter och möjlighet att jobba för andra bolag inom Cargotec-koncernen runt om i världen.

Ansökan och mer information
I denna rekrytering samarbetar vi med EnHunt, för mer information är du välkommen att kontakta Maria Rabb på maria.rabb@enhunt.com. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan

Dela med dina vänner på sociala medier

Till toppen