Senior Processingenjör / Projektledare2020-11-12T14:45:41+01:00

Projektbeskrivning

Vår kund är ett av de ledande företagen inom pump- och värmeteknik med placering i norra Stockholm. Företaget strävar efter att vara kundernas bästa alternativ vid val av produkter och lösningar, och erbjuder kvalificerad rådgivning och hög teknisk kompetens i kontakten med deras kunder.

Företaget tar nu ytterligare ett steg i utvecklingen och söker därför en nyckelperson för anställning till organisationen:

Senior Processingenjör / Projektledare

Affärsområde Värmeteknik tillverkar Elpannor för både låg- och högspänning upp till ca 70 MW som vi levererar över hela världen. Pannorna konstrueras och anpassas alltid efter kundens specifika behov och för varje enskilt projekt.

Som Processingenjör är du en nyckelspelare i vårt team, hela vägen från försäljningsprocessen till driftsatt och överlämnad anläggning. I tidiga kundmöten deltar du i dialog med kunden för att hitta bästa möjliga design och lösning i det specifika fallet. När det blir dags för anbud och offert arbetar du med att analysera förfrågningsunderlaget och baserat på det hitta en lösning som på ett konkurrenskraftigt sätt motsvarar kundens krav ur ett systemperspektiv, och gör kalkyler som ligger till grund för vårt anbud. I projektgenomförandet leder du eller en annan projektledare arbetet på övergripande nivå och du ansvarar specifikt för genomförandet av processdelarna i projektet. Det handlar om att köpa in rätt komponenter och säkerställa att systemet får den rätta funktionen. När anläggningen är monterad och installerad är det dags för driftsättning och här har du en nyckelroll att fylla genom att tillsammans med kollegor, kund och underleverantörer prova av systemet, ta det i drift och trimma in det innan den slutligen lämnas över till kunden.

För att lyckas med uppdraget tror vi att du civil-, högskole-, drift- eller sjöingenjör och har minst 10 års erfarenhet av praktiskt arbete med konstruktion och/eller drift och underhåll av industriella ång- och hetvattensystem. Goda kunskaper inom automation är mycket meriterande.

Du är en självgående och social person som trivs med att vara ett av våra ansikten utåt. Du är också affärsinriktad och tycker om att resa i jobbet. Självklart är du en lagspelare som tillsammans med kollegorna vill utveckla vår verksamhet och aktivt bidra med idéer och lösningar på såväl tekniska som administrativa och affärsmässiga frågor. Du måste tala och skriva flytande svenska och engelska för att hantera kontakter med våra kunder och leverantörer. Körkort klass B eller högre är ett krav.

Ansökan / mer information

Välkommen med din ansökan snarast via länken nedan. För mer information är du välkommen att maila career@enhunt.se.

Skicka in din ansökan

Dela med dina vänner på sociala medier