Project Description

Verksamhetsansvarig Akustiker

Akustikbyrån är en välmående, flexibel och prestigelös organisation som tillhandahålla konsulttjänster inom området akustik, buller och vibrationer. Akustikbyrån har i nuvarande form funnits sedan 2005 och arbetar helt fristående från andra konsult- och byggföretag. Akustikbyråns medarbetare har mycket stor och mångårig erfarenhet inom verksamhetsområdet, och jobbar med projekt av varierande storlekar och omfattning med korta beslutsvägar. Nu söker Akustikbyrån en talang inom branschen som vill gå parallellt med VDn för att gradvis ta över verksamhetsansvaret.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsansvarig akustiker i vår verksamhet, jobbar du med olika akustikprojekt parallellt med ditt, med tiden, övergripande ansvar för organisationen. I din roll som akustikkonsult ansvarar du för kundkontakter, utför projektering och allehanda beräkningar och mätningar. Som verksamhetsansvarig har du hand om medarbetarsamtal, leder och fördelar arbete och bevakar verksamhetens ekonomi.

Kvalifikationer

Vi söker dig med bakgrund inom akustikbranchen med tillhörande mätinstrument och programvaror och vana från och förståelse för byggprojekt. Du har troligtvis en utbildningsbakgrund inom byggsektorn och/eller akustik. Erfarenhet inom arbetsledning är bra men din personlighet väger tyngst. Med en ödmjuk, kommunikativ och förtroendeingivande stil tror vi att du kommer att passa fint i vår trevliga organisation och med våra kunder.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med EnHunt. Vid frågor och mer information, kontakta Maria Rabb på maria.rabb@enhunt.com. Välkommen med din ansökan/intresseanmälan snarast!

Skicka in din ansökan

Dela med dina vänner på sociala medier