Project Description

Systemutvecklare inom inbyggda system till Ahlberg Cameras, Norrtälje

Ahlberg Cameras AB är ett spännande, svenskt högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar avancerade färgkamerasystem, och inspektionsutrustning för kärnkraftsindustrin. De levererar högkvalitativ stråltolerant och visuell inspektionsutrustning med den senaste tekniken, med anpassade lösningar till alla typer av kärnreaktorer och kärnavfallsanläggningar. Företaget grundades 1981 och finns idag i Norrtälje, Varberg och Wilmington, USA.

Ahlberg Cameras expanderar nu och söker en till mjukvaru-utvecklare med fokus på inbyggda system till vårt utvecklingsteam i Norrtälje, Sverige. I ditt dagliga arbetet har du en bra mix av kundanpassad utveckling och projekt samt kontinuerlig förbättring och utveckling av nya produkter för kärnkraftsindustrin. Typiska applikationer är kamerakontrollenheter med integrerade LED-ljusdrivrutiner, AD / DA-omvandlare, digitala regulatorer, motorstyrningar och kommunikationsprotokoll. Vi har också en rad systemintegrationsprojekt där vi agerar som partner eller håller i hela utvecklingen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en erfaren C-programmerare inom embedded /inbyggda system, samt med ingenjörsutbildning inom området.  Vi tror att du är bekant med arkitektur som AVR32 och ARM, samt har jobbat med felsökning av elektronik och programvara. Du är en duktig problemlösare med analytisk förmåga. Vi ser gärna kunskap inom analog design (elektronik).

Typisk teknik hos oss är inom FPGA, Microcontrollers, minnen, skärmar, Ethernet, 232, 485, 422, I2C, SPI, USB, ADC, DAC, samt olika videoformat och kommunikationsprotokoll. Svenskt medborgarskap krävs för vårt arbetsområde, samt goda kunskaper i både svenska och engelska.

Som person tror vi att du är självständig och ansvarstagande med förmåga att planera och hålla dina deadlines. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga och engagerad i ditt och teamets arbete.

Ansökan / mer information

I denna roll samarbetar Ahlberg Cameras med EnHunt. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Maria Rabb på +4670-777 55 46. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Skicka in din ansökan

Dela med dina vänner på sociala medier