System Administrator till Quintus Technologies, Västerås2019-01-25T14:34:52+02:00

Project Description

System Administrator till Quintus Technologies i Västerås

Quintus Technologies är världsledande tillverkare av utrustning och tjänster för den här typen av högtrycksteknik. Våra produktlinjer består av ultrahögtryckspressar för SMF (Sheet Metal Forming) samt AMD (Advanced Material Densification). Våra kunder finns över hela världen. Quintus har en historiskt mycket god lönsamhet och en växande efterfrågan på vår teknologi.
För mer information besök www.quintustechnologies.com.

Arbetsbeskrivning
I rollen som System Administrator blir huvudfokus att vara delaktig i diverse olika IT-projekt, IT-säkerhet, systemhantering/administration m.m. I denna roll blir man ett viktigt nav mellan Quintus verksamhet, IT-avdelning och systemägare samt externa systemleverantörer.

I takt med att verksamheten utvecklas innebär det kontinuerlig utveckling av såväl befintliga som nya system och integrationslösningar. I det arbetet ingår att göra förstudier, utveckla kravspecifikationer samt utföra utvecklingsarbete samt tester. Rollen innebär samarbete och kunskapsutbyte inom Quintus Technologies AB såväl internt men också med andra delar av världen.

Andra arbetsuppgifter är:
-Delaktig i diverse olika IT-projekt vid införandet av nya system eller uppdateringar.
-Stärka IT säkerheten.
-Utveckla arbetssätt och rutiner för att uppnå en effektiv systemhantering
-Dokumentation.
-IT Administration

I rollen ingår inte något personalansvar men budgetansvar inom ramen för projekt och du rapporterar till IT-chefen. IT-avdelningen består idag av tre personer, som arbetar med drift, support, förvaltning och utveckling av företagets olika IT-system. Resor kan ingå i arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker en ”Young professional” med en systemadministrativ (eller liknande) utbildning som vill växa in i en bred roll. Tjänsten erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Professionell certifiering (Ex. Microsoft Certifierad System Administrator) är meriterande, samt erfarenhet av system såsom ärendehantering, affärssystem, SQL, Oracle och förvaltning av IT-system.

Som person är du noggrann och effektiv. Du har lätt för att samarbeta och är produktiv då du jobbar självständigt. Du har lätt för att uttrycka dig, i såväl tal som skrift i såväl svenska som engelska. Du har god pedagogisk samt analytisk förmåga och kan se frågor utifrån ett helhetsperspektiv. Du är positiv, lyhörd, initiativrik och serviceinriktad.

Ansökan
I denna roll samarbetar Quintus med EnHunt. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Åsa Sönnergaard på 0708-460494 eller maila: asa.sonnergaard@enhunt.com.

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan

Dela med dina vänner på sociala medier