Serviceingenjör till Intramedic2019-07-01T14:50:06+02:00

Project Description

Serviceingenjör till Intramedic

Intramedic är en dynamisk och växande medicinteknisk återförsäljare med verksamhet i Sverige och Danmark. Vi marknadsför och utför service av utrustning för diagnostik, forskning och behandling från ett urval av världens ledande producenter inom lungfunktion, arbets- och näringsfysiologi, robotrehabilitering samt test och behandling av idrottare. Våra kunder är främst sjukhus, vårdcentraler, universitet, forskningsinstitut och sportmedicinska institutioner. Intramedics ambition är att vara den självklara leverantören och rådgivaren inom dessa områden. De svenska kontoren ligger i Sollentuna (Stockholm) och i Göteborg medan det danska kontoret finns i Gentofte (Köpenhamn). Företaget består idag av ca 30 kompetenta och initiativrika medarbetare men växer och skall bli fler.

Service och support på medicintekniska kvalitetsprodukter
I tätt samarbete med ett ambitiöst och engagerat team kommer du vara en del av vår serviceorganisation på Intramedic. Efter en grundlig upplärning blir ditt primära ansvarsområde att arbeta mot kunder inom sjukvårdssektorn och mot den privata marknaden. Du kommer bl.a arbeta med förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll, installationer, IT nätverk, telefonsupport och dokumentation. Förutom servicerelaterade uppgifter kommer du även involveras och aktivt delta i företagets säljrelaterade uppgifter.

I tjänsten som serviceingenjör ingår regelbundet resande. Dina besök kan vara på sjukhus, vårdcentraler och privata testcenter. Du kommer även delta på relevanta kongresser och mässor samt på utbildningar hos våra leverantörer, både i Sverige och utomlands.

Vi söker en positiv, utåtriktad person med god teknisk kompetens
Du bemästrar den grundläggande tekniken inom mekanik, pneumatik och IT, för att kunna installera och ge service inom området. Som person bör du vara ansvarstagande, lösningsorienterad samt strukturerad och vill vara en del av en mindre organisation med korta beslutsvägar där alla jobbar mot samma mål.

Tjänsten kräver att du kan arbeta självständigt och har god servicekänsla då arbetet innebär mycket kundkontakt. I övrigt kräver rollen att du är en lagspelare och tycker om att lära dig nya saker och inte rädd för att misslyckas. För oss är det minst lika viktigt med rätt förmåga, drivkraft och inställning som med rätt kunskapsnivå.

Teknisk erfarenhet från arbete inom sjukvården (exempelvis som MT-ingenjör eller liknande) är meriterande.

Tjänsten kräver god IT-kunskap, för att kunna installera våra produkter hos kund och hålla bra dokumentation.
Du behärskar det engelska språket i både tal och skrift, och har B-körkort. Du kan utgå ifrån Göteborg eller Stockholm (även andra städer i mellersta Sverige kan vara aktuellt).

Vi kan erbjuda unika utvecklingsmöjligheter
Du erbjuds ett spännande jobb och en varierande vardag i ett mindre företag med en verksamhet där kundfokus, kunskap och passion värderas högt. Arbetsmiljön är informell och du är välkommen in i vårt entusiastiska, kunniga och initiativrika team, där alla stöttar varandra. Du kommer att ha en hög grad av självständighet i ditt arbete och kan komma att få ett utökat ansvar för nya produktgrupper efter hand.
Du erbjuds ett attraktiv lönepaket med både fast och rörlig lön samt tjänstebil.

I denna rekrytering samarbetar vi med EnHunt AB. För frågor om tjänsten, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lillemor Eriksson på +46732522009. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt med beaktande av eventuell uppsägningstid. Välkommen med din ansökan snarast via länken nedan.

Dela med dina vänner på sociala medier