Konsulter inom Java/ C++/ C#/ Python sökes!2019-11-22T10:49:08+01:00

Projektbeskrivning

Konsulter inom Java/ C++/ C#/ Python sökes!

Vi har kontinuerligt förfrågningar på ingenjörskonsulter, och söker både dig som har eller vill driva egen verksamhet men få hjälp med att hitta lämpliga uppdrag, eller som vill bli anställd som konsult. Därför vill vi komma i kontakt med dig som vill jobba på uppdrag som konsult hos våra kunder.

Vem söker vi?

Vi söker just nu dig som har ett brinnande intresse för dessa programmeringsspråk:

–       Java
–       C++
–       C#
–       Python

Det är även meriterande med kunskap inom molnarkitektur och databaser. Du har flera års erfarenhet inom ditt område, arbetat som utvecklare, systemarkitekt, fullstack engineer, IT specialist och liknande.

Meriterande att du arbetat inom fordonsbranschen.

Som person tror vi att du är social, lyhörd och flexibel. Du är engagerad, teknikintresserad och ambitiös, och tycker att det är roligt att möta nya människor. Du har flytande språkkunskaper i svenska och engelska, och är kunnig i program och verktyg inom ditt område.

Intresseanmälan / kontakt
Välkommen att skicka in din intresseanmälan med ditt CV på sidan här, med en rad om vilken typ av tjänster som intresserar dig samt geografiskt läge, så försöker vi hitta lämpligt uppdrag. För frågor är du välkommen att kontakta Aliaksandra Maslava, på alex@enhunt.se.

Skicka in din ansökan

Dela med dina vänner på sociala medier