Gruppchef Järnväg till ViAQ i Stockholm2019-12-02T11:19:58+01:00

Projektbeskrivning

Gruppchef Järnväg till ViAQ i Stockholm

ViAQ utvecklar och tillhandahåller projektledningsrelaterade konsulttjänster inom samhällsbyggnadssektorn. Vi är främst inriktade på projekt inom stadsutveckling, infrastruktur och anläggning. Vi arbetar primärt med projektledning och byggledning. Idag är vi ca 20 medarbetare och har kontor i Göteborg och Stockholm.

ViAQ arbetar med stora infrastrukturprojekt runt om i landet där bland annat kan nämnas Förbifart Stockholm, Tunnelbana till Nacka, Västlänken, Tvärbanan, Varbergstunneln, Hamnbanan Göteborg, samt många fler.

ViAQ är nu inne i en kraftig expansionsfas. Vi är ett Gasellföretag 2019 och avser nu att satsa än mer på vår Stockholmsverksamhet och söker en ledare och chef med rätt erfarenhet, kompetens och inställning för att vara navet i en verksamhet med tjänster inriktade mot järnvägsprojekt, vilket vi nu bygger i Stockholm. Se mer här:https://youtu.be/MT2evsZQcMQ

Som Gruppchef Järnväg Stockholm kommer du att ges stor frihet och möjlighet att sätta din egen prägel på såväl rekrytering av medarbetare som införsäljning av uppdrag till gruppen. Du rapporterar till VD.

Din bakgrund:

För att bli framgångsrik i rollen, tror vi att du har erfarenhet som projektledare i stora järnvägsprojekt och/eller chefsroll i teknisk konsultverksamhet, större beställarorganisation alternativt i entreprenadverksamhet. Du har erfarenhet av att driva projekt avseende järnvägsanläggningar (projektering, byggande, underhåll). Utbildningsmässigt har du en teknisk universitets- eller högskoleutbildning, alternativt annan kombination av utbildning och erfarenhet som utgör en bra grund att stå på för den aktuella rollen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha drivit och utvecklat konsultverksamhet med dokumenterat gott resultat. God svenska och engelska krävs i kommunikation och dokumentation med kund.

Som person tror vi att du är intresserad av affärer, människor och relationer, med driv och vilja att utveckla och expandera verksamhet. Du har förmågan att leda och entusiasmera andra i ditt arbete.

Ansökan

Vi ser fram emot att höra från dig om denna spännande tjänst. Välkommen med din ansökan snarast! I denna roll samarbetar ViAQ med EnHunt. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Maria Rabb på 0707-775546.

Skicka in din ansökan

Dela med dina vänner på sociala medier