EnHunt söker konsulter inom teknik2018-06-18T11:01:07+02:00

Projektbeskrivning

EnHunt söker konsulter inom teknik

Vi har kontinuerligt förfrågningar på ingenjörskonsulter, och söker både dig som har eller vill driva egen verksamhet men få hjälp med att hitta lämpliga uppdrag, eller som vill bli anställd som konsult. Därför vill vi komma i kontakt med dig som vill jobba på uppdrag som konsult hos våra kunder.

Vem söker vi?
Vi söker just nu främst dig med flera års erfarenhet som utvecklingsingenjör eller teknisk ledning inom industri. Våra vanligaste förfrågningar är erfarna mekanikkonstruktörer, automationsingenjörer, elektronikutvecklare, elkraftsingenjörer, projektledare, kvalitetsingenjörer, underhållsingenjörer, beräkningsingenjörer.

Som person tror vi att du är social, lyhörd och flexibel. Du är engagerad, teknikintresserad och ambitiös, och tycker att det är roligt att möta nya människor. Du har flytande språkkunskaper i svenska och engelska, och är kunnig i program och verktyg inom ditt område.

Intresseanmälan / kontakt
Välkommen att skicka in din intresseanmälan med ditt CV på sidan här, med en rad om vilken typ av tjänster som intresserar dig samt geografiskt läge, så försöker vi hitta lämpligt uppdrag. För frågor är du välkommen att kontakta Maria Rabb, på maria.rabb@enhunt.se eller 0707-775546.

Skicka in intresseanmälan och CV

Dela annonsen med dina vänner