Distriktschef södra Sverige till Viessmann Värmeteknik2018-10-22T13:24:01+02:00

Project Description

Distriktschef södra Sverige, Viessmann Värmeteknik

Vad får dig att gå upp ur sängen på morgonen? Din mest värdefulla tillgång – din tid – vad investerar du den i? Om detta är frågor som är viktiga för dig, ansök till Viessmann, nästa generations globala familjeföretag. Mer än 12.100 anställda, 23 produktionsenheter, i 74 länder som utvecklar innovativa klimat- och energilösningar för människor över hela världen. Det är hos oss som klassisk ingenjörskunskap och start-up världen bokstavligen möts. Vi adresserar de stora frågorna, vårt klimat, nya energilösningar och digitalisering.

Viessmann är inne i en mycket expansiv och innovativ fas, såväl nationellt som internationellt. Vi söker nu en distriktschef med ansvar för södra Sverige.

Arbetsbeskrivning

I rollen som distriktschef kommer du att utveckla Viessmanns relationer och försäljning till fastighetsägare, entreprenörer, konsulter, energibolag och installatörer. Det handlar om befintliga och nya potentiella kunder, större slutkundsprojekt och föreskrivande led. Dessa finns i branscher såsom energi, värme, kyla, ventilation, fastighetsautomation, fastighetsdrift och industri. Du kommer att sälja hela Viessmanns produktsortiment där ett brett utbud av lösningar inkluderande värmepumpar, pannor och solcellsanläggningar utgör huvudkategorierna. Ditt distrikt omfattar Södra Sverige, så som Skåne, Halland delar av Småland, det vill säga, i och omkring Malmö/Lund trakten. Du utgår förslagsvis från ditt hemmakontor, andra lösningar kan även diskuteras.

Vem är du

För att lyckas i denna roll bör du ha framgångsrik erfarenhet av att arbeta med teknisk försäljning mot t ex fastighetsbranschen, industrin, konsulter och rådgivning till installatörer. Du är strukturerad och entreprenöriell, har lätt för att skapa relationer och vidareutveckla dessa. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från försäljning av värmepumpar, pannor och andra energilösningar såsom kyla, ventilation eller fastighetssystem. Du besitter teknisk kunskap och har även ett intresse för energilösningar. Genom stark egen drivkraft, vana att proaktivt planera och ta ansvar når du uppsatta mål. Du är strukturerad och trivs med att skapa, utveckla och vårda relationer med kunder och föreskrivande led. Flytande svenska i tal som skrift är ett krav, likaså engelska. Tyska ses som meriterande.

Vad erbjuder vi

Rätt kandidat kommer inom denna roll att ha mycket goda möjligheter att ta vår business till nya nivåer. I takt med detta kommer ytterligare resurser kunna tillföras. Detta innebär goda möjligheter att skapa sig en viktig roll inom Viessmann Sverige och även att långsiktigt bygga sig ett värdefullt professionellt nätverk inom Viessmann-koncernen internationellt. Vi tillämpar individuell lönesättning och konkurrenskraftigt bonussystem för rätt kandidat. Tjänstebil ingår. Läs gärna mer på viessmann.se, viessmann.com och v-co.io

Ansökan

I denna roll samarbetar Viessmann med EnHunt. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Maria Rabb på 070-777 55 46. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Viessmann med start så snart som möjligt med beaktande av eventuell uppsägningstid.

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan

Dela med dina vänner på sociala medier