El- & Automationssäljare till Wago i Norrland2022-06-22T20:54:11+02:00

Project Description

WAGO är marknadsledande inom området fjäderanslutningsteknik och räknas till en av de ledande producenterna inom området anslutningsteknik och automationsteknologi. Våra produkter används över hela världen inom industrin, fastigheter, automations- och processområdet samt inom en mängd andra sofistikerade applikationer. Kompetent och erfaren support, såväl som lokalt närvarande, är garanterad genom våra 30 bolag och 9 produktionsenheter med totalt över 9000 anställda.

WAGO Sverige AB har huvudkontor i Bromma och är idag 27 medarbetare med ansvar för produkt, försäljning, automationssupport, projektservice, marknad och kundservice. Utöver leverans av lösningar och komponenter till installationsbranschen samt fastighets- och industriautomatisering hjälper vi våra kunder med projektering, installations och systemdesign, utbildning, programmering och teknisk support.

El- & Automationssäljare till Wago i Norrland

WAGO Sverige är i stark expansion och söker nu en driven säljare för att bearbeta el och automationsmarknaden. Fokus ligger på personliga besök hos befintliga och nya kunder i Norrland. Kunderna är allt från elinstallatörer, elgrossister, elkonsulter, automationskonsulter, slutanvändare och OEM-kunder.

Erfarenhet från försäljning inom el- och automationsbranschen är en stor tillgång då du kommer att sälja hela vårt produktsortiment. Viktigt är att du har analytisk förmåga, egen drivkraft och ett gediget tekniskt intresse.

Placering på denna roll är från hemmakontor eller kontorshotell någonstans mellan Söderhamn och Umeå.

Vi erbjuder
En utmanande och varierande tjänst i en expansiv och prestigelös miljö. Du har stor frihet att utvecklas i din roll och möjlighet att vara med att skapa framtidens WAGO från existerande nivå. Du kommer att utbildas och utvecklas både lokalt och på vårt huvudkontor i Tyskland. Som Säljare kommer du jobba tätt tillsammans med produktspecialister/säljare/innesäljare. I tjänsten ingår tjänstebil enligt vår tjänstebilpolicy.

Kvalifikationer
• Branscherfarenhet
• Erfarenhet som säljare
• Erfarenhet av att arbeta med automationslösningar
• El-/automationsutbildning på minst gymnasial nivå
• Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav
• Körkort

Egenskaper
• Självgående, driftig och uthållig
• Kundfokuserad och service-minded
• Strukturerad och analytisk förmåga för att sälja in lösningar
• God samarbetsförmåga med kollegor och kunder
• Förtroendeingivande med stor social förmåga

Ansökan och mer information
I denna rekrytering samarbetar vi med EnHunt. Välkommen med din ansökan snarast via länken nedan. För mer information är du välkommen att kontakta Maria Rabb på maria.rabb@enhunt.com eller 0707-77 55 46.

Skicka in din ansökan

Dela med dina vänner på sociala medier

Go to Top